Щасливий випуск бакалаврів та магістрів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

2 липня 2021 року

     1 липня  2021 р. на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України  відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів денної і заочної форм навчання та магістрів нутріціологів.

     З вітальним словом до випускників та гостей свята звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко та декан факультету Лариса Баль-Прилипко, з уст яких пролунали теплі настанови випускникам та побажання успіхів у подальшій професійній самореалізації.

 

     Також з привітальним словами виступив Олександр Савченко, Володимир Василів та Наталія Слободянюк, які поздоровили випускників зі святом та закликали вступати в магістратуру.

 

    Найактивніших студентів відзначили грамотами за успіхи в науковій діяльності та активну участь у громадському житті університету та факультету.

     Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК подарували незабутні емоції присутнім та продемонстрували чого ще навчилися за ці, здавалося б, довгі чотири роки, вкотре довівши, що на факультеті таланти не тільки розвивають, а й відкривають.


 

 

 

Вітаємо бакалаврів та магістрів, бажаємо нових здобутків та творчих досягнень!

Ви – майбутнє нашої держави і вам його творити!

Михайло Муштрук,

доцент кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook