Вікторія Кичкирук з Київщини: Моя мрія – бути журналісткою - здійсниться на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП

1 липня 2021 року

Залишається зовсім мало часу для одного з вирішального вибору в житті. Хтось ще стоїть на роздоріжжі, а хтось вже зробив свій вибір. Ось і наша абітурієнтка вже обрала свою спеціальність! Вікторія Кичкирук продовжує сімейну традицію, адже мама, тато та старший брат закінчили наш Національний університет біоресурсів і природокористування України!

Вікторіє, розкажіть нам, будь ласка, про себе?

Мене звати Кичкирук Вікторія, мені 17 років. Я проживаю в селі Новосілки, Фастівського району, Київської області. Здобула повну середню освіту у Новосілківському академічному ліцеї «Ерудит».

Чому Ви обрали спеціальність «Журналістика»?

Обрала для себе спеціальність «Журналістика» насамперед тому, що ще змалку хотіла бути активним учасником усіх подій, що відбуваються у нашій країні, мріяла здобути ту професію, яка б мені подобалася, яка б приносила не тільки матеріальне задоволення, але й моральне. Журналіст – це той самий письменник, адже він повинен написати та заінтригувати читача. Також змалку я хотіла багато подорожувати світом і щодня пізнавати й відкривати щось нове для себе. Саме ця професія зможе надати мені бажане.

Які пріоритети Ви ставите у навчанні?

Наполегливо вивчаю англійську мову, адже знаю, що це – ключ до мого майбутнього, де буде багато подорожей, тому я маю знати цю мову в ідеалі, аби впевнено почувати себе в іншій країни, не маючи мовного кордону, легко спілкуватись з людьми.

Які Ваші плани на майбутнє?

Впевнена, що у майбутньому всі мої плани щодо професії реалізуються, я стану талановитим і успішним журналістом. Але спочатку сподіваюсь отримати шанс на навчання в НУБіП – одному з найкращих вищих навчальних закладів Києва й України, адже знаю, що саме тут мені нададуть всі потрібні у майбутньому знання і практику. Тому планів дуже багато, залишається лише наполегливо вчитись, аби дійти до своєї цілі.

 

Що Ви очікуєте від студентського життя?

Дуже сподіваюсь, що в новому навчальному році не буде локдауну і ми вийдемо на очне навчання, адже для першокурсників дуже важливо ознайомитися з новим колективом і атмосферою університетського життя. Знаю, що студентське життя завжди наповнене приємними і незабутніми моментами та дарує багато нових знайомств і друзів, а тому чекаю цього часу з нетерпінням. А також вірю, що в університеті буде цікаве навчання та продуктивні дні, які принесуть великі успіхи у моїй майбутній кар’єрі.

Дякуємо, Вікторіє! Хочеться побажати Вам успіхів і реалізації заповітної мрії на елітному факультеті НУБІП України!

 

Інтерв’ю з абітурієнткою провела
Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook