Гарник Анастасія: задля досягнення поставленої у житті мети обираю першим пріоритетом факультет тваринництва та водних біоресурсів!

1 липня 2021 року
     Незабаром розпочне свою роботу приймальна комісія НУБіП України. Переважна більшість цьогорічних випускників визначилися зі своєю майбутньою професією. Серед них і випускниця Бершадської загальноосвітньої школи №1.

  • Чому обрала саме цю спеціальність і НУБіП України?

— Я розумію, що мені потрібно отримати якісну освіту. Багато часу я розмірковувала над питанням ким бачу себе у майбутньому і нарешті вирішила здобути освіту технолога у сфері виробництва і переробки продукції тваринництва. Чому саме НУБіП? Обрала НУБіП Українибо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі. А головне − він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.

  • Звідки дізналися про факультет?

— Про цей виш я знала з дитинства, адже мій дідусь свого часу закінчив факультет енергетики бувшої сільгоспакадемії. Але більш детально ознайомитися з ним мені допомогла мій майбутній викладач – Тетяна Антонюк. Саме вона запросила мене на день відкритих дверей, розповіла про підготовчі курси та олімпіаду для вступників. Тому для поглиблення знань і кращої підготовки до ЗНО я їх використала.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

— Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає університет − отримати сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також практичні навички, які дозволять набути поглиблених знань та умінь з цієї спеціальності.

  • Чи маєте вже плани після закінчення навчання?

— Після закінчення навчання я мрію отримати добре оплачувану роботу, за якої я зможу використати свої знання якнайповніше, а якщо пощастить, то й отримати роботу за кордоном. Бажаю всім абітурієнтам отримати бажане та досягти своєї мрії!

  • Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

— Моїм улюбленим заняттям у вільний час є малювання, у тому числі за допомогою програми Gravit Designer. Також люблю доглядати за тваринами, у мене є улюблені пікінеси – Арчі та Джессі. А взагалі, в НУБіП України я сподіваюся здійснити свої мрії, познайомитися з новими друзями!

Розмовляла доцент кафедри
технологій виробництва молока та м’яса
Тетяна Антонюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook