На факультеті аграрного менеджменту відбулися курси для підготовки фахівців з питань управління активами та організації торгівлі на біржовому ринку

23 червня 2021 року

 Відповідно до наказу ректора №615 від 28 травня 2021 року, 7-19 червня на базі навчально-науково-виробничої лабораторії «Кабінет менеджменту» кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського були проведені курси для підготовки фахівців з питань управління активами та організації торгівлі на біржовому ринку. У межах підписаної угоди між громадською організацією «Спілка селян і фермерів України» та факультетом аграрного менеджменту сторони активно співпрацюють у спільній популяризації аграрного закладу, здійснюють професійну підготовку, підвищення кваліфікації та консультування у сфері управління, торгово-інвестиційних операцій, електронної комерції, маркетингу, логістики, управління змінами та інноваціями в аграрному бізнесі і організації навчання.

 
 
 
Лекторами курсу були д.е.н., професор Резнік Надія Петрівна та д.е.н., доцент Луцяк Віталій Васильович.
 
 
Упродовж двох тижнів слухачі дізналися як здійснюється біржова торгівля агропродовольчою продукцією, як відбуваються процеси хеджування на товарному ринку, як формуються ціни на сільськогосподарську продукцію та про їх котирування. Найбільший інтерес у слухачів викликала інформація про торгові тактики та стратегії на ринках та про те, як ними управляти. У практичній складовій курсу-тренінгу відбулося знайомство з торговим терміналом, на якому визначали тренди та аналізували угоди. Слухачі курсу навчилися вести щоденник трейдера, визначати види фігур технічного аналізу, торгувати з використанням інструментів Фібоначчі, за технічними індикаторами, аналізувати відкриті угоди, створювати інвестиційний портфель, управляти та здійснювати кореляцію між інструментами фінансового ринку.
По закінченню курсів слухачі отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.
 
Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook