Ревакцинація працівників університету у фокусі засідання Оперативного штабу

29 червня 2021 року
     29 червня відбулося чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України під традиційним головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші Сергія Миколайовича.

     Головним питанням засідання було обговорення умов організованого проведення ревакцинації працівників університету, яка розпочнеться з 1 липня. Проректор Сергій Кваша дав доручення членам оперативного штабу відповідно до своїх функцій забезпечити чітку і злагоджену роботу упродовж усього періоду, коли буде відбуватися повторне щеплення. Зважаючи на те, що графік таких щеплень вже визначено, і вони відбудуться 1, 2, 5 – 9 липня 2021 року, є важливим, щоб працівники дотримувалися часових проміжків, відведених на вакцинацію окремих підрозділів. Незважаючи на те, що на кожний день складені списки тих, хто має пройти вакцинацію, був обговорений порядок дій на випадок відсутності певних осіб у призначений час. Було також зазначено, що досвід вакцинування працівників університету виявив ряд слабких місць в організації такої роботи. Зокрема, відсутність у значної частини працівників університету декларації з сімейним лікарем значною мірою сповільнювало процес реєстрації претендентів на вакцинацію. Зважаючи на це, директору оздоровчого центру В’ячеславу Крупці було запропоновано продумати механізми стимулювання працівників щодо укладання таких декларацій та створення системи їх обліку в університеті.

     Одним з акцентів засідання Оперативного штабу було обговорення ситуації із штамом коронавірусу "Дельта". Зважаючи на загрозливу ситуацію, яка виникає внаслідок розповсюдження та прояву цього штаму коронавірусу, Сергій Кваша наголосив, що необхідно продовжувати неухильно дотримуватися усіх правил щодо запобігання захворювання, а саме: носити маски, користуватися дезінфікуючими розчинами, дотримуватися соціальної дистанції тощо.

     Було обговорено також питання щодо подальшого продовження компанії з вакцинування працівників університету. Незважаючи на те, що у попередній період щеплення отримали 1116 осіб, до Оперативного штабу надходять звернення щодо продовження такої роботи. Враховуючи це, прийнято рішення про подальше формування списків тих, хто планує вакцинуватися вперше. Про терміни проведення вакцинування таких осіб буде повідомлено пізніше.

Бажаємо всім міцного здоров`я та гарної відпустки!!!


Ростислав Тарасенко,
член Оперативного штабу,
голова профкому НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook