Вітаємо випускників навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму з отриманням дипломів про другу вищу освіту

26 червня 2021 року
    У навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму НУБіП України відбулося вручення дипломів. Цьогоріч 64 магістрам і 70 бакалаврам присвоєно кваліфікацію за спеціальністю, яку вони обрали вдруге. 

 З вітальним словом до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.  У своєму виступі він наголосив, щоб іти «в ногу з часом», необхідно продовжувати освіту й саморозвиток, не зупинитися, отримавши атестат чи диплом,  постійно оновлювати свої знання, ставити перед собою високі цілі й їх досягати.

  

Привітали випускників також і директор ННІ Олена Ковальова та заступник директора Тереза Микицей. У вітальних зверненнях вони підкреслили, що пишаються своїми випускниками, для навчання є пріоритетом в житті. Здобуваючи другу вищу освіту, бакалаври та магістри-випускники змогли протистояти складним життєвим, економічним та, навіть, коронавірусним викликам. Вже стало гарною традицією ННІ неперервної освіти і туризму, що біля третини його випускників залучають до навчання й отримання другої вищої освіти своїх колег, друзів, знайомих, родичів, створюючи цілі студентські династії.

   

 В свою чергу, випускники вдячні Університету за діючі освітньо-професійні програми з надання другої вищої освіти, які дозволяють навчатися, отримуючи фахові компетентності та одночасно їх реалізувати у своїй щоденній професійній діяльності. Здобувачі другої вищої освіти переконані, що необхідність навчання у дорослому віці є очевидною, щоб завжди бути конкурентоспроможним й швидко адаптуватися до умов змінного ринку праці. Саме в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України існують освітньо-професійні програми зі спеціальностей для отримання другої вищої освіти, відповідна матеріально-технічна база та високий рівень професійності науково-педагогічних працівників факультетів та ННІ університету для навчання чи перенавчання дорослих. Надзвичайно зворушливо було чути від поважних випускників, що університет дав їм нові можливості, відкрив «нове дихання» для кар’єрного зростання.

                   

Колектив ННІ неперервної освіти і туризму вітає випускників із отриманням дипломів та бажає оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог,  постійного руху вперед! Нехай повсякчас супроджують їх щедра доля, вірні друзі, наснага та невичерпна енергія! Нехай щастить у нових звершеннях та задумах! 

 
Наразі триває набір на навчання фахівців з наданням другої вищої освіти освітніх ступенів бакалавра та магістра зі спеціальностей «Агрономія», «Право», «Економіка», «Облік і оподаткування», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Геодезія та землеустрій», «Екологія».
 Запрошуємо усіх амбітних та бажаючих професійно розвиватися, вибудовувати успішну кар'єру, втілювати в життя свої задуми на навчання в ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України! 
 
 
Тереза Микицей,
заступник директора 
ННІ неперервної  освіти і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook