Дипломи бакалавра отримали фахівці лісівничої галузі

25 червня 2021 року
     24 червня 2021 року в еко-класі ботанічного саду НУБіП України відбувся урочистий випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства. Дипломи бакалавра отримали 75 випускників 3-х спеціальностей: лісове господарство, садово-паркове господарство, деревообробні та меблеві технології.

     Розпочав урочисте вручення дипломів заступник директора Віктор Свинчук та запросив до привітання від ректорату начальника навчального відділу Віктора Шевчука, який побажав випускникам кар’єрного зростання, успіхів та міцного здоров’я! Зі словами привітання до випускників звернулися також голови екзаменаційних комісій та завідувачі кафедр. Голова екзаменаційної комісії зі спеціальності «Лісове господарство» Роман Василишин побажав випускникам не зупинятися на досягнутому і надалі постійно розвиватися. Також він розповів про складні випробовування, які сьогодні є у галузі та запевнив, що той, хто торує шлях, подолає всі перешкоди, а інститут зробив все, щоб сьогоднішня молодь, озброєна сучасними знаннями, вела країну до нових вершин!

  

     Завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер побажав бути успішними, здоровими, не втрачати жодних можливостей у житті та пам’ятати про високу відповідальність бути фаховим керівником у галузі лісового, садово-паркового господарства та деревообробних та меблевих технологій. Завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена Колесніченко відзначила, що перший рівень вищої освіти є проміжним, тому інститут чекає на навчання випускників у магістратурі. Андрій Спірочкін та Олеся Піхало, як гаранти освітніх програм, окреслили перспективи випускників та зазначили, що завжди раді бачити їх у стінах рідного університету.

  

     Заступник директора Олександр Соваков звернувся до вступників не лише з привітаннями, а й відзначив почесними грамотами студентів, які досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, громадській, спортивній та культурно-масовій роботі.

  

  

  

     До привітань випускників долучився і студент 1-го курсу Ярослав Маловічко, який на гармошці інструментально виконав пісню «Рідна мати моя». А далі для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів бакалавра. Під бурхливі оплески лісової аудиторії Віктор Шевчук, Роман Василишин та Віктор Свинчук разом із диспетчерами інституту Ларисою Романцовою та Оксаною Ралко вручили омріяні дипломи.

 

     Бажаємо всім випускникам успіхів, козацького здоров’я, мирного неба та чекаємо на навчання в магістратурі НУБіП України!

 

Олександр Соваков, Андрій Спірочкін,
заступники директора

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook