23 червня – День державної служби України!

23 червня 2021 року

 

 
 
Шановні державні службовці!
Щиро вітаємо з професійним святом – Днем державної служби України!
 
Основна мета діяльності державного службовця закладена у зміст Присяги “Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки” (ст. 36 Закону України “Про державну службу”).
 
Переконані, що процеси розбудови Української держави шляхом здійснення невідкладних реформ потребують високопрофесійних державотворців, здатних  вчасно реагувати на виклики сьогодення, самовіддано служити народу України та мати високий рівень довіри у суспільстві. Для цього освітній процес повинен бути спрямованим на підготовку фахівців з публічного управління та адміністрування, спроможних розробляти, аналізувати і реалізовувати публічну політику, ефективно й результативно виконувати управлінські функції, сприяти інноваційним процесам на основі світових та європейських стандартів. Саме це ставимо за мету при підготовці управлінців нової генерації на освітніх програмах «Публічне управління та адміністрування» для державних установ та організацій на кафедрі публічного управління та менеджменту інноваційної діяльностіНаціонального університету біоресурсів і природокористування України.
 
У день професійного свята колектив навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму бажає державним службовцям професійних успіхів, кар’єрного зростання, високої оцінки результатів роботи, влучного досягнення поставленої мети, благополуччя та затишку у родинах.
 
 
Олена Ковальова,

 директор ННІ неперервної освіти і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook