Один день з літньої практики на механіко-технологічному факультеті для студентів економічного факультету

21 червня 2021 року
   16 червня на механіко-технологічному факультеті відбулася лекція з менеджером компанії «Farmers Edge», Канада - Гончар Олександром на тему “Інноваційні цифрові технології в сільському господарстві”. Лекцію відвідали студенти економічного факультету, які в даний час проходять навчальну практику на кафедрі сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

 

     У сьогоднішньому цифровому світі дані є основним джерелом переваги у виробництві. Проте, точна і своєчасна інформація все ще залишається найбільш недооціненою силою у сільському господарстві. Якщо немає доступу до даних, не можливо ними користуватись. Якщо Ви не контролюєте інформацію, Ви не можете оцінити та розвивати технології та будувати на цьому обґрунтовану стратегію.
   Компанія «Farmers Edge» займає лідируючі позиції в розробці рішень для забезпечення високої продуктивності сільськогосподарського виробництва. Поєднання зручного програмного забезпечення, високотехнологічного вимірювального обладнання, цифрової агрономії, аналітики на основі штучного інтелекту, неперевершеної підтримки забезпечує виробників всіма необхідними засобами для керування внутрішніми даними господарства, вчасного прийняття рішень, управління ризиками та максимізації прибутків.

    Наприклад, використання найбільш інтегрованої онлайн платформи – Farm Command від Farmers Edge дозволяє легко збирати, візуалізувати та розуміти всі дані, щоб було можливо приймати обґрунтовані та вигідні рішення для ефективного управління господарством.
   Складові платформи FarmCommand: Платформа FarmCommand: Карти; Платформа FarmCommand: Погода; Платформа FarmCommand: Техніка; Платформа FarmCommand: Аналітика; Менеджер вологості; Технологія змінних норм.

   Весь цей комплекс забезпечує:
- підвищення рентабельності виробництва
- збільшення врожайності
- зменшення ризику вилягання культур
- зменшення ризику вилягання культур
- оптимізація витрат на виробництво
- підвищення якості врожаю
   Компанія Farmers Edge із захопленням працює над втіленням революційних змін в сільському господарстві, розробляючи інноваційні технології збору, аналізу та управління даними, що допомагають сільгоспвиробникам здійснювати ефективне управління, одночасно збільшуючи виробництво продовольства для швидко зростаючого населення планети.

Завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Юрій Гуменюк
 Ст. викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Олег Вечера

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook