Вітаємо з днем народження завідувача кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктора ветеринарних наук, професора ВІКТОРА ТОМЧУКА

21 червня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка
М. Ф. Гулого щиро вітає з Днем народження завідувача, доктора ветеринарних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лауреата премії ім. С. З. Ґжицького, заслуженого науково-педагогічного працівника НУБІП України,
відмінника освіти України

ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА ТОМЧУКА


Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!

Сьогодні, в День Вашого народження сердечно вітаємо Вас і висловлюємо свою повагу та вдячність за Вашу невтомну, напружену та відповідальну працю! Все Ваше трудове життя пов’язано з кафедрою і Університетом. Роки швидко минають, але Ваша робота в колективі не тільки не згасає, а стає ще активнішою. Ви - талановитий керівник, авторитетний вчений, досвідчений викладач, який швидко навколо себе згуртовує людей і є прикладом патріотичного відношення до “Альма-матер”.
Впродовж всього свого трудового життя Ви були і залишаєтеся реформатором. А тому все, до чого Ви маєте відношення, змінюється на краще. Вас ніколи не зупиняли труднощі і сумніви, якщо потрібно було розробити новий навчальний курс, підготувати науковий проект, створити нову навчальну лабораторію, провести ремонтні роботи і багато інших питань будь-якої складності. Тому, за вашого керівництва кафедра відзначається постійно високим рейтингом на факультеті та в університеті.
Ми вдячні Вам за Вашу людяність, порядність і небайдужість. Для Вас не існує чужих проблем чи сторонніх питань. Ви завжди будете там, де потрібна допомога і підтримка. Для кожного члена колективу Ви не тільки справедливий керівник, а й справжній друг та мудрий наставник. А з Вашим тонким відчуттям гумору, Ви вміло знімаєте будь-яку напругу!

 

Тому в цей святковий День ми бажаємо Вам міцного здоров’я, прихильності долі, витримки і терпіння, здійснення мрій, добра і любові. Нехай Ваш життєвий шлях буде сповнений цікавими зустрічами, радісними подіями, незабутніми враженнями. А поряд з Вами завжди будуть дорогі Вам люди, надійні друзі та Ваші однодумці.
Будьте успішні та щасливі, не зупиняйтеся на досягнутому, завжди впевнено крокуйте вперед і за Вами підуть інші! Ваша цілеспрямованість нехай ніколи не згасає. І все добре, що Ви робите для людей, примножується і у Вашому житті!



КОЛЕКТИВ ВАС ЦІНУЄ І ШАНУЄ!!!


Співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook