Профком студентів та аспірантів спільно з кафедою культурології взяв участь у благодійному диско балі «Dream dance festival»

20 червня 2021 року
     19 червня на відкритому просторі у Києві зібралась молодь, яка продемонструвала свої таланти: змагання за найкраще виконання віденського вальсу, диско номери, вокальні таланти, хіп-хоп, майстер-класи. Все це і більше на одній сцені столиці у парку Відрадний.

     Даний захід був благодійним і направлений на допомогу у реалізації мрії 13-ти річної Мірошник Вероніки, яка маючи інвалідність хоче танцювати. Вона гарно танцює на інвалідному візку, але для мрії — представляти Україну на змаганнях необхідний професійний інвалідний візок для танців (вартість 42 400 грн). І представники нашого університету не залишились осторонь цієї благодійної ініціативи організованої Профком студентів КНЕУ, Міжнародним Європейським Університетом та Благодійним Фондом «Життя з надлишком».

     Тому голова Профкому студентів і аспірантів НУБіП України Мельник Олексій Олегович спільно з співробітниками та студентами кафедри культурології долучились до даної акції. На сцені наш університет представила Кирилюк Дарина, лауреат міжнародних фестивалів двічі володар гранпрі, солістка народної студії естрадного співу «Voytvoice” НУБіП України, художній керівник доцент кафедри культурології Войтюк Ірина Віталіївна.

     У конкурсі на найкраще виконання віденського вальсу наш університет представляв багаторазовий призер міжнародних фестивалів ансамбль бального танцю «Чарівність» художній керівник доцент кафедри культурології Світлана Леонідівна Макода.

Після виступу наших учасників було нагородження, де кубок «За краще виконання віденського вальсу» отримав колектив ансамблю бального танцю «Чарівність».

     Кирилюк Дарина отримала подяку за участь у благодійному диско балі «Dream dance festival» 2021.

     Після нагородження учасники ансамблюбального танцю «Чарівність»дали інтерв’ю для каналу ПравдаТУТ.

Олексій Мельник

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook