Приємні подарунки від спонсорів кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

20 червня 2021 року
     На механіко-технологічному факультеті під керівництвом декана д.т.н. Братішко В.В. постійно ведеться успішне співробітництво з провідними компаніями світу і всесвітньо відомими виробниками.

     На кафедрі транспортних технологій та засобів АПК почалась співпраця із відомою українською групою розробників, експертів і консультантів у різних областях інформаційних технологій. Події останніх років змусили змінити бізнес-плани компанії і прискорити втілення інноваційних ідей в транспортну галузь.
     В. о. завідувача кафедри Савченко Л.А. та проф. Загурським О.М. підписано договір про співпрацю та профільну підготовку студентів за спеціальністю Транспортні технології на автомобільному транспорті. В результаті компанія jSolutions подарувала кафедрі програмний ліцензійний комплекс модулів Автотранспорт, Склад, СRM системи.

     Модуль jSolutions (Автотранспорт) дозволяє вести облік автотранспорту, здійснювати керування автотранспортним підприємством (АТП), компанією і підрозділом з використанням хмарних технологій. Такі організації і компанії мають в управлінні парк різноманітної техніки, легкових і вантажних автомобілів, службового і спецтранспорту, автобусів, машин, механізмів спеціального призначення. Залежно від типу компанії, характер використання транспортних одиниць може сильно відрізнятися.
     Використовуючи модуль Автотранспорт студенти з легкістю зможуть об'єднати в одній системі керування транспортними перевезеннями і автопарк (будь то АТП, автопарк дистриб'ютора, власний транспортний підрозділ і т.д.), інформацію про рух транспорту в реальному часі і отримають можливість формувати аналітичну інформацію для прийняття управлінських рішень.

     На кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК обладнано спеціалізовану лабораторію, де студенти спеціальності Транспортні технології на автомобільному транспорті зможуть опанувати даний курс і отримати сертифікати.
     Сьогодні рішення jSolutions використовують багато представників бізнесу, і НПП кафедри щиро вдячні представникам компанії за плідну співпрацю і покращення практичної підготовки на даній спеціальності.

Л. Савченко,
в. о. завідувача кафедри транспортних
технологій та засобів у АПК

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook