Рейтинг стипендія

Перелік документів для призначення соціальної стипендії студентам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК (натиснути для завантаження)  

 

 РЕЙТИНГ успішності студентів 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»

 РЕЙТИНГ успішності студентів 2 курсу спеціальності 181 "Харчові технології"

РЕЙТИНГ успішності студентів 3 курсу спеціальності 181 "Харчові технології"

 РЕЙТИНГ успішності студентів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»

 
РЕЙТИНГ  1 курсу  скороченого терміну навчання спеціальності 181 "Харчові технології"
 
РЕЙТИНГ студентів 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
 
 
РЕЙТИНГ  1 курсу  успішності студентів спеціальності 229 "Громадське здоров'я"
 
РЕЙТИНГ  2 курсу  успішності студентів спеціальності 229 "Громадське здоров'я"
 
 РЕЙТИНГ 3 курсу  успішності студентів спеціальності 229 "Громадське здоров'я"
 
РЕЙТИНГ 4 курсу  успішності студентів спеціальності 229 "Громадське здоров'я"
  
   
РЕЙТИНГ студентів 1 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»)
  
РЕЙТИНГ студентів 1 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»)

РЕЙТИНГ студентів 2 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»)
 

РЕЙТИНГ студентів 2 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»)

 РЕЙТИНГ студентів 1 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Нутриціологія»)

  РЕЙТИНГ студентів 2 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньої програми «Нутриціологія») 

 РЕЙТИНГ студентів 1 року навчання спеціальності  152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація»)
 
РЕЙТИНГ студентів  2 року навчання спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (освітньої програми "Якість, стандартизація та сертифікація") 
 

 РЕЙТИНГ студентів 1 року навчання спеціальності  229 "Громадське здоров'я" (освітньо-професійної програми «Нутриціологія та промоція здоров'я»)

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook