Дмитро Гутовський: Обираю спеціальність право та юридичний факультет НУБіП першим пріоритетом!

17 червня 2021 року
     Випускник Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка Гутовський Дмитро вирішив здобути наступний кваліфікаційний рівень бакалавра на юридичному факультеті.

     Кафедра теорії та історії держави і права систематично проводить зустрічі з випускниками шкіл, технікумів та коледжів. Такі зустрічі за останній рік відбувались як у форматі живого спілкування, так і за допомогою засобів відео зв'язку.
     Метою подібних зустрічей є поінформувати випускників про університет, освітні послуги, інфраструктуру та інші можливості розвитку під час навчання. Також зустрічі носять тематичний характер, коли відбувається діалог про цінність юридичної професії, особливості правового регулювання деяких суспільних відносин, зокрема сімейних, податкових, кримінальних. 

     Добрий день! Сьогодні поспілкуємось із Дмитром – випускником славетного Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка. Розмову розпочнемо із традиційного запитання.

  • Як Ви про нас дізнались, тобто як ви дізналися про НУБіП України?

— Добрий день! По-перше, при особистій зустрічі з викладачами юридичного факультету, потім ознайомився з сайтом університету та сторінкою кафедри у фейсбук. Також мене запрошували на День відкритих дверей.

  • Зустріч, з яким викладачем кафедри під час професійно-орієнтованих зустрічей Вам запам'яталась?

— Мені особисто запам'яталась та сподобалась зустріч із доцентом Світланою Іванівною Хом'яченко. З нею ми довго спілкувались про правничі професії та судову владу. Мене ці теми цікавлять.

  • Поділіться своїми враженнями від університету.

— Безумовно це велика територія університету та хороша матеріальна база. Юридичний факультет НУБіП зручно розташований. Також гарні відгуки про викладацький склад. Всі знайомі мене переконували у відсутності будь-яких “додаткових платежів” та подарунків. Для мене це важливо.

  • Можливо Ви би хотіли дізнатись якусь додаткову інформацію необхідну для навчання та професійної діяльності? Наша кафедра проводить додаткові заходи у формі вебінарів. Які теми особисто Вам цікаві?

— Хотів би більше дізнатися про плагіат, академічну доброчесність та різні способи перевірки тексту на оригінальність. Я хочу продовжувати навчання у магістратурі, мені розповідали, що це важливі питання.

  • Дякую Вам за розмову та приділений час. Успіхів!

 

Бесіду провела доцент кафедри теорії
та історії держави і права
Олена Чомахашвілі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook