Бобрик Анна і Владислав обрали професію фінансиста в НУБіП

17 червня 2021 року
     Наближається стрімко вступна компанія до вищих навчальних закладів. Для нас це хвилюючий та надзвичайно відповідальний період. Особливо приємно, коли вступають до нашого вузу діти колишніх випускників. Ось і сьогодні, 15 червня, нашу кафедру відвідала Бобрик Олена Борисівна, випускниця НУБіП 1999 року з донькою Анною та сином Владиславом, які закінчили Верховинський коледж Дніпровського аграрно-економічного університету та без вагань обрали професію фінансиста в НУБіП.


    Ми чудово поспілкувалися з майбутніми абітурієнтами. Нам було важливо знати їхню думку про наш навчальний заклад, економічний факультет та причини вибору спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

  • Аня, чому саме наш університет?

— Я пишаюся своєю мамою, тому що вона успішна жінка. Її успіх пов'язаний з НУБіП, саме у цьому університеті вона отримала знання, які дозволили їй реалізувати себе. Я завжди мріяла тут навчатися і навіть не розглядала нічого іншого.

  • А які у вас очікування від навчання?

— Хочу все знати про фінанси, щоб мати у майбутньому можливість добре заробляти. Гроші – це не ціль, а лише інструмент для досягнення цілі, тому великі доходи дають широкі можливості. В НУБіП я зможу скористатися міжнародними програмами навчання та отримати подвійний диплом. Взагалі у мене великі плани щодо НУБіП, всього зараз і не згадаю.

  • Владиславе, а що ви можете додати?

— Я вважаю, що професія фінансиста дуже престижна. Зараз потрібно добре розбиватися у фінансах, незалежно від того у якій галузі людина працює. Хочу додати, що мені дуже сподобався навчальний корпус та територія. Я люблю займатися спортом, радий що поряд знаходиться стадіон. Подобається зручне розташування гуртожитків і корпусів. Ми гарно провели час, познайомились з викладачами кафедри, нам провели чудову екскурсію, показали аудиторії та бібліотеку. Буду щасливий навчатися саме у цьому університеті!

Надія Мрачковська,
доцент кафедри фінансів

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook