Якість продукції – якість життя! Майбутні абітурієнти обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

17 червня 2021 року
     Гайдучек Максим, випускник 2021 року ліцею №100 «Поділ» м. Києва: хочу стати фахівцем з якості та безпечності продуктів харчування, тому обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України!

  • Чи складно було визначитись з закладом вищої освіти?

— Питанням майбутньої спеціальності я почав цікавитись у старших класах, моніторити ВУЗи, розпитувати знайомих. Мої батьки працюють в освітній галузі і саме вони мене переконали, що потрібно вступати в НУБіП. Позаминулого року я побував на Дні відкритих дверей в НУБіП України, де й познайомився з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який готує фахівців з харчових технологій. З того часу я відвідував всі Дні відкритих дверей університету он-лайн, особливо мені подобаються віртуальні екскурсії фаховими лабораторіями факультету.

  • Чому саме харчові технології?

— Харчування є основою життя людини. У нашій родині завжди підкреслювалась важливість вживання здорової та корисної їжі. Мене змалечку цікавило, як і з чого приготована та чи інша страва, а батьки мене привчили читати склад продукту на етикетці та обов’язково перевіряти дату виготовлення та термін споживання. Це вже є моєю корисною звичкою. Але більшість людей не звертає увагу на таку важливу інформацію, просто беручи продукти з полиць магазинів. Тому я хочу, щоб ми завжди мали змогу споживати якісну, корисну і здорову їжу. Адже від цього залежить здоров’я людей. Якість продукції – якість життя! – це гасло факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК мені до душі!

  • Як Ви готувались до вступу в університет?

— Для того, щоб досягти кращого результату на ЗНО, я навчався на підготовчих курсах НУБіП. Також взяв участь в олімпіадах з української мови та математики та одержав максимальний результат – 100 балів! Для мене це був гарний досвід та можливість оцінити свої сили і знання перед випробуванням на ЗНО.

  • Чого Ви очікуєте від навчання?

— Останній рік, який ми провели на дистанційному та змішаному навчання в школі, навчив нас самостійності та трохи віддалив від шкільного дитинства. Наразі я дуже хочу розпочати студентське життя, адже це не тільки навчання, а й багато різноманітних заходів, активностей, веселощів, що пропонує нам університет. Перед нами відкривається широкий спектр можливостей реалізувати себе, побачити світ, знайти свій шлях у майбутнє. Сподіваюсь, НУБіП і факультет харчових технологій допоможе мені в цьому!


Бесіду провів асистент кафедри
процесів і обладнання переробки продукції АПК
Максим Гудзенко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook