Дійсна членкиня Малої академії наук України Дарина Сова вступатиме на факультет ветеринарної медицини в НУБіП України

16 червня 2021 року

Переможниця Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2021 році, дійсна членкиня Київського територіального відділення Малої академії наук України, учениця 11 класу гімназії № 315 Дарницького району м. Києва ДАРИНА СОВА вступатиме на факультет ветеринарної медицини в НУБіП України.

14 червня 2021 року було проведено профорієнтаційну роботу для переможниці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, дійсної членкині Київського територіального відділення Малої академії наук України Дарини Сови, яка завітала на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.

Науково-педагогічні працівники декількох кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України – доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого Лариса Кладницька, завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Олег Мельник, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Раїса Слободян представили навчальні лабораторії кафедр, навчальні експонати, музей кафедри анатомії, ветеринарний центр «Ветмедсервіс» та провели екскурсію по факультету ветеринарної медицини.


Найбільші враження в абітурієнтки викликали експонати музею кафедри анатомії, їх значна кількість, і те, що це зробили самі працівники кафедри за допомогою студентів. Дарина побачила студентів, які очікували результати екзамену з патофізіології та поділилися своїми враженнями про практику в господарстві; дівчат, які здавали практику з акушерства та заборгованість з паразитології, їхні робочі зошити з малюнками з паразитології, фізіології тварин.

 

Гельмінти у формаліні в навчальній лабораторії паразитології теж «зробили свою справу» – Дарина була просто вражена розмірами паразитів, які можуть знаходитись в організмі тварини та людини. Також цікаво було подивитися на лабораторію мікробіології, де на столах у студентів стояли усілякі реактиви для мікробіологічних досліджень, а в чашках Петрі росли різнокольорові культури збудників хвороб.
Усе це створило незабутню живу картину підготовки лікаря ветеринарної медицини.

Отже, Дарина подає документи і в НУБіП України на факультет ветеринарної медицини! Бажаємо їй успіхів!


Лариса Кладницька, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого,
Олег Мельник, завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка,
Раїса Слободян, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook