Екзаменаційна сесія з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» завершилась успішно

14 червня 2021 року

Згідно графіку іспитів з 31 травня до 10 червня 2021 року тривала екзаменаційна сесія з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» (БТ ОФКХ) для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини (1-8, 11 і 12 групи). Студенти, продемонструвавши свої знання з дисципліни, успішно здали екзамени. Згідно результатів іспитів слід зазначити, що більшість студентів добре засвоїли програму дисципліни та показали високий рівень знань.


Ефективному навчанню студентів сприяла інтенсивна робота усіх викладачів і лаборантів кафедри за керівництва завідувача, професора Віктора Томчука.


Лекції проводилися з використанням презентацій електронного навчального курсу вказаної вище дисципліни як у формі традиційного представлення лекційного матеріалу із зосередженням уваги на знаннях біохімії тварин та основ фізичної і колоїдної хімії, важливих у близькому майбутньому, так і з елементами обговорення й дискусії:


Корисним для студентів виявився розширений матеріал лекцій (включаючи презентації) та навчальний ресурс для виконання лабораторних і самостійних робіт разом з базою контрольних питань, завдань і тестів ЕНК БТ ОФКХ, а також курс лабораторних занять у навчальній лабораторії кафедри.


За ініціативи студентів були проведені передіспитові консультації та співбесіди на платформі Zoom-конференції.

Бажаємо всім студентам подальших успіхів у навчанні!

Професор Лілія Калачнюк і доцент Валерій Цвіліховський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook