Першокурсник Гордій Медведєв про свій вибір НУБіП: сам навчаюся і усіх запрошую!

15 червня 2021 року
     Ще зовсім недавно сьогоднішні студенти теж були абітурієнтами, так як і багато випускників нинішнього року, стояли перед важкою дилемою: Куди піти вчитися? Що чекає їх попереду? Чи реалізуються їх мрії?
     Випускник 2020 р. Тарасівської ЗОШ Києво-Святошинського району Гордій Медведєв прагнув навчатися на юридичному факультеті та опанувати фах правника. Сьогодні він є студентом першого курсу юридичного факультету НУБіП України, який поділиться свoїми враженнями та обумовленим вибором.

     Опанувати професію юриста було моєю головною метою, оскільки з правовими питаннями ми зустрічаємося достатньо часто в житті і треба бути обізнаним з правових питань на достатньому рівні, щоб уміло користуватися своїми правами, сумлінно виконувати свої обов’язки не порушуючи права та інтереси інших осіб, а тому такі кваліфіковані знання з права надає людині професія юриста.
     Завдяки відвідуванню заходу Дня відкритих дверей в НУБіП Україні, я остаточно переконався в тому, що для досягнення своєї мрії я обираю навчання саме в НУБіП України, тому що тут працюють висококваліфіковані фахівці, приділяється значна увага у підготовці студентів за фахом та створюються всі необхідні умови для всебічного розвитку.
     Швидко плине час...

     Спливає другий семестр навчального року першого курсу, але протягом всього учбового процесу, разом з викладачами навчального закладу, маю змогу отримати ґрунтовні знання, опонувати необхідні тонкощі та професійні навички необхідних правових дисциплін, адже я розумію, що одержані знання допоможуть мені у здобутках, як у професійному рейтингу та і при вирішенні pізних складних життєвих ситуаціях.

     Вдячний керівництву та колективу викладачів Університету за надану можливість навчатись та одержувати омріяну професію в стінах нашої «Альма-Матір»!
     3 великою впевненістю можу сказати, що не помилився із вибором своєї професії, що моя мрія збулась, а випускникам 2021 р. бажаю успіху та не помиліться зі своїм вибором і Ви неодмінно будете щасливі!

Розмову провела Олена Попова,
доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook