Іванка Сінчук із Волині: спеціальність «Садово-паркове господарство» обираю за покликанням душі

14 червня 2021 року
  • Розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Іванка. Мені 16. Народилась у Камінь-Каширську, у віці 1 року переїхала проживати у Шацьк – перлину Волині, що було вдалою ідеєю батьків. Навчаюся в 11 класі. Наразі моя мета – вступити в омріяний університет, здобути освіту та завести нові знайомства.

  • Чому обрали спеціальність "Садово-паркове господарство"?

— Я думаю, що ландшафтний дизайнодна з престижних, нових, цікавих, креативних, важливих і високооплачуваних професій. Вибиравши саме цю спеціальність у НУБіП, відкриваються багато можливостей, які можна використати для кар'єрного росту та здобуття високого професіоналізму. На мою думку, щоб стати хорошим спеціалістом потрібно мати потужний багаж теоретичних та практичних знань, які можу отримати саме в цьому закладі освіти. Це і є основа початку моєї самореалізації. Для мене цей фах – чудова нагода реалізувати свій творчий потенціал, продукуючи різноманітні ідеї, проявляючи свою фантазію та креатив.

  • Що очікували від навчання на підготовчих курсах?

— Перш за все, це підвищення рівня знань з загальноосвітніх дисциплін, отримання корисної і цікавої інформації, комунікація із викладачами, відшліфовування навичок у проходженні тестів у форматі ЗНО. Та й нові знайомства із учасниками курсів ніхто не відміняв!

  • Чи була цікава Вам участь в олімпіаді?

— Звичайно, так. Виникли певні труднощі у завдання, але тепер я знаю, на що мені потрібно звернути більшу увагу і виправити помилки, самовдосконалитися!

  • Які маєте захоплення та хобі?

— Я вважаю себе різносторонньою особистістю і бажаю реалізувати себе у різних сферах діяльності. Психологія людини, кулінарія, книги, мистецтво – все це манить мене своєю привабливістю і цікавістю. Я знайшла себе у малюванні. Мені подобається, коли під час процесу залишаюсь наодинці з аркушем паперу, пензлями і яскравими акварельними фарбами. Я концентруюсь тільки на тому, що малюю, і ніякі надокучливі думки мене тривожать. Це досить кропіткий і енергоємний процес, але я відчуваю спокій і розслаблення, коли малюю. Живопис доставляє мені море позитивних емоцій. Я намагаюсь вкласти всю свою любов, уяву, настрій та креатив у свої роботи. Малювання – мій маленький світ. Я вірю, що це допоможе мені досягнути поставлену мету – стати ландшафтним дизайнером.

  

  

  • Дякую, Іванко, за відверті відповіді та цікаву розмову! Щиро бажаємо Вам успішно скласти ЗНО та стати студенткою спеціальності «Садово-паркове господарство» у НУБіП України!

Розмову вела доцент кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олеся Піхало

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook