На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась зустріч випускників 2001 року: цінуємо і дбаємо за alma mater

14 червня 2021 року
     12 червня 2021 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, через 20 років після випуску, відбулася зустріч випускників тогочасного зооінженерного факультету.

     Розпочинаючи урочисте зібрання, зі словами привітань виступив виконуючий обов’язки декана факультету Руслан Кононенко, який коротко розповів чим «живе» факультет сьогодні, про теперішню структуру, позитивні зрушення, які відбулись за останні роки та про плани на майбутнє. З приємністю він повідомив і про успіхи факультету як на рівні університету, так і за його межами.
  
     Зі словами привітань до гостей звернулись науково-педагогічні працівники, які у свій час проводили випускникам лекційні і лабораторно-практичні заняття – професори Микола Захаренко, Борис Гопка, Василь Костенко та доценти Тамара Литвиненко і Василь Бочков. Вони з приємністю і захватом згадували ті далекі студентські роки випускників.
  
    Випускники у своїх виступах подякували рідній alma mater в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету та університету за надані знання, згадали студентські роки і висловили приємне здивування тими позитивними процесами, які відбуваються сьогодні на факультеті та в університеті. Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, випускник факультету 2001 року, Вадим Кондратюк у своєму виступі згадав кожного науково-педагогічного працівника, який викладав у них заняття починаючи з першого курсу і наголосив, що університет дав кожному не тільки знання, але й навчив бути «справжньою людиною». Усі виступаючі були одноголосні в одній думці – наш університет, і факультет зокрема, є потужною «кузнею» кадрів для аграрного сектору України.
     Потому з запальними музичними вітаннями виступили представники кафедри культурології та студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів.
     Закінчилася зустріч переглядом навчальних аудиторій і лабораторій факультету тваринництва і водних біоресурсів та дружнім фото на згадку про цей прекрасний день.
 
Наталія Кос,
доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса,

випускниця зооінженерного факультету 2001 року 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook