Олена Комаренко: буду продовжувати навчання в магістратурі НУБіП за спеціальністю «Педагогіка вищої школи»

17 червня 2021 року
     Сьогодні дає інтерв’ю абітурієнтка нашого університету Комаренко Олена.
  • Доброго дня, Олено!

— Вітаю Вас!

  • Ви навчаєтеся у нас на спеціальності «Професійна освіта», можете розповісти про те, чим саме Вас захопив НУБіП, що вирішили продовжити своє навчання саме тут?

— У процесі навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті я зрозуміла, що хочу продовжувати свій навчальний шлях у Національному університеті біоресурсів та природокористування України тому, що тут є безліч переваг, які я не бачила у інших закладах вищої освіти.

  • Можете деталізувати, що саме за переваги маєте на увазі?

— Звісно, у першу чергу, це викладачі! Вони найкращі! Кожен із них унікальний професіонал, який має свою харизму і неповторний набір компетентностей. У мене склалося надзвичайно приємне враження про них, вони так, наче можуть бачити майбутнє, адже на усі запитання, які я їм задавала – вони давали безпомилкові відповіді, це надзвичайно надихає. По-друге – це матеріальна база, такою базою мало який заклад може похвалитися, повірте мені, я цікавилася цим питанням, і можу з упевненістю таке стверджувати. По-третє – це розмаїття активностей, які має змогу отримати кожен студент, це як у… як його, Виговського…

  • Виготського маєте на увазі?

— Так, так, вибачте, правильно – Виготського «зона найближчого розвитку», бачите, не даремно пройшли Ваші заняття (сміється). Так ось тут дууууже вона велика, ця «зона найближчого розвитку». Це і різного роду спортивні секції, і гуртки за інтересами, і наукові клуби, комп’ютерні класи й особливо сподобався «Клуб аграрного та освітнього консалтингу», де ми мали змогу долучитися до кращого досвіду реальних підприємств, у яких ми могли отримати практичні навички майбутньої професійної діяльності. Словом, кожен тут може отримати, те про що він мріє.
Звісно, через пандемію Covid-19 ми були переведені на систему дистанційного навчання й з усіма активностями, які пропонує університет я не встигла ознайомитися, але була вражена, як оперативно відреагували й підлаштувалися під нові умови дистанційного навчання наші викладачі.

  • Розкажіть про свій вступ, на яку спеціальність і чи плануєте ще кудись вступати?

— Буду вступати на спеціальність «Педагогіка вищої школи» кафедри педагогіки, це безальтернативно, хочу бути схожою на своїх викладачів, окрім того, планую після магістратури вступати в аспірантуру, звісно ж якщо здам Єдиний вступний іспит із англійської мови (сміється).

  • Сподіваюся, у Вас усе вийде і Ви будете нашою магістранткою, а згодом і доктором філософії.

— Щиро Вам вдячна за таке побажання, я буду старатися.

  • Що б Ви порадили таким же як Ви абітурієнтам?

— У першу чергу вірити у себе і брати приклад із хороших людей, тоді все у Вас вийде!

  • Дякую Вам за таке чудове інтерв’ю, щасти Вам при вступі!

— Дякую Вам! Надіюся, побачимося у вересні на навчанні.

  • Я також сподіваюся, до побачення!

— До побачення!

Інтерв’ю провів доцент кафедри педагогіки
Олександр Прохорчук 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook