Завершення навчального семестру та вступна кампанія – у фокусі ректорату

14 червня 2021 року
     14 червня 2021 року відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень, якості освітнього процесу, завершенню навчального семестру та підготовці до вступної кампанії.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про перебіг вакцинації науково-педагогічних працівників і співробітників університету. До речі, наш університет є лідером за кількістю осіб, які щепилися, серед організацій та установ Голосіївського району столиці. Цього тижня вакцинація продовжується – актуальна інформація розміщена та буде оновлюватися на офіційному сайті університету. Триває акредитація освітньо-наукових програм.

     Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на засіданні вченої ради, запланованої на 23 червня.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку Дня поля, який пройде на базі Агрономічної дослідної станції. На координаційній раді заплановано розглянути діяльність науково-виробничих лабораторій, які повинні надавати послуги з різноманітних досліджень, але з різних причин ця робота неактивна. Продовжується робота з міністерством освіти і науки щодо фінансування виконання наукових досліджень в 2022 році.

    

     Заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді доповів про ситуацію в гуртожитках, готовність до виселення студентів, перевірку кімнат, ремонтні роботи в кімнатах для першокурсників та оголошення закупів на необхідні меблі та м’який інвентар.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський зупинився на роботі центрів для вступників з тимчасово окупованих територій та організації вступної кампанії.

     Голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко проінформував про візит керівників профбюро факультетів та ННІ до спортивно-оздоровчого табору «Академічний» та сформовані пропозиції – завершити облаштування території та організувати дозвілля.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про дотримання графіку відпусток та прийом на роботу, пропозиції з призначення виконуючими обов’язки керівників факультетів та відокремлених підрозділів.

     Начальник юридичного відділу Андрій Бова проінформував про перебіг судових справ щодо незаконного відчуження землі університету, постачання палива тощо.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про поточні ремонти в навчальних корпусах, розробку проектів на блискавкозахист та протипожежну сигналізацію. Також сьогодні відбудеться засідання ради з енергоефективності, яка розгляне нові підходи до обліку та обробки інформації.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про щоденний контроль за перебігом сесії та захистом бакалаврських робіт. Минулого тижня завершилася перевірка готовності кафедр до нового навчального року, за результатами якої сформовані плани усунення недоліків.

     Підбиваючи підсумки, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Валерію Іщенку – провадити благоустрій території та підтримувати її належний стан. Миколі Михайліченку – контролювати відпускну кампанію. Василю Шинкаруку, Вадиму Кондратюку – супроводжувати державні закупівлі за відповідними напрямами. Сергію Кваші – продовжити перший етап вакцинації.

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook