Немішаївський фаховий коледж приймав виїзну нараду директорів відокремлених структурних підрозділів НУБіП України

13 червня 2021 року
     11 червня 2021 року ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» приймав шанованих гостей – керівників відокремлених структурних підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України – учасників наради «Організація практичного навчання у ВСП НУБіП України».

     На базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» проведено виїздну нараду «Організація практичного навчання у ВСП НУБіП України» для керівників відокремлених структурних підрозділів Університету. Нараду проводили проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та начальник відділу регіонального розвитку, координації роботи з ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Василь Лопушняк.

     Директор коледжу Володимир Ілліч Альохін ознайомив гостей з матеріально-технічною базою коледжу, провівши екскурсію територією. Поважні гості відвідали навчально-виробничі лабораторії, навчальні аудиторії, виробничі майстерні, побачили в яких умовах студенти здобувають теоретичні знання і практичні вміння.

     Учасники наради також відвідали колекційно-дослідне поле, побували на всіх відділеннях, в лабораторіях «Квітникарство», «Переробки молока і молочних продуктів», «Харчові технології», «Навчальна бухгалтерія», «Експлуатація електрообладнання та енергозбереження», «Електромонтажний навчально-тренувальний полігон», «Рентгенодіагностика тварин», «Тракторів і автомобілів», автодром, лабораторію апітерапії тощо. В деяких лабораторіях студенти презентували майстер-класи з дегустацією готової продукції у поєднанні з технологіями кулінарної обробки. Гості високо оцінили продукцію власного виробництва лабораторії «Переробки молока і молочних продуктів», славнозвісні студентські сири та молочні десерти.

     До візиту гостей приурочили відкриття нової лабораторії в центральному корпусі «Лабораторія розгляду та впровадження передових технологій». Василь Шинкарук та Володимир Альохін урочисто перерізали червону стрічку до обладнаного приміщення. А там на відвідувачів чекала казкова виставка робіт майстрів народної творчості: заслуженого майстра народної творчості України Л. Шустерман, Р. Корякіної та О. Свінцицького. Неперевершені роботи майстрів не залишили нікого байдужим, подарували чарівні миті естетичної насолоди.

     На пленарній частині розглядали низку важливих питань, зокрема основні завдання щодо організації навчального процесу у відокремлених структурних підрозділах на 2021-2022 рр., стан профорієнтаційної роботи. Володимир Альохін виступив з доповіддю про стан організації практичного навчання у Немішаївському фаховому коледжі НУБіП України.

     Проректор з науково-педагогічної роботи НУБіП України Василь Шинкарук дав високу оцінку роботі всього колективу коледжу, зазначивши, що «…лише консолідувавши спільні зусилля можна досягти високих результатів в роботі, ці результати ми й бачимо в Немішаївському фаховому коледжі. Таку роботу і такі досягнення можна і потрібно показувати на всю Україну».

     Дякуючи проректору за високу оцінку роботи Володимир Ілліч зазначив, що колектив прагне забезпечити своїх студентів необхідними знаннями і практиками та впроваджує все найкраще, що є в Україні і за її межами.

Олена Кищук,
соціальний педагог
Немішаївського фахового коледжу

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook