Голосіївським парком до Національного музею народної архітектури та побуту

10 червня 2021 року

Наш український народ має багату культурну спадщину, особливу у різних куточках нашої країни. Життєва мудрість закладена з давніх часів передається з покоління у покоління в українських звичаях, традиціях та побуті.
За ініціативою студентів групи ЛГ-1802 була організована піша прогулянка територією Національного природного парку «Голосіївський» до Національний музей народної архітектури та побуту України у с. Пирогово, який є гарним прикладом збереження, примноження та популяризації української культури.

Гармонійне поєднання неймовірних лісових насаджень парку, квітучих полян, різноманітності рельєфу, а також прохолодні джерела Голосіївського лісу просто вразили своєю красою.

Музей архітектури та побуту вразив духом історії та Фестивалем «Всі разом за сім’ю». Фестиваль розпочався урочистою ходою із 700 учасників, продовжився концертною програмою, яка завершилась виступом Антоніни Матвієнко.


 Приємно було відшукати на території музею локації зйомок таких комедійних серіалів як «Одного разу під Полтавою» та «Останній москаль».

Старший викладач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту,

наставник групи ЛГ-1802 Леснік Олександр
Староста групи ЛГ-1802 Василенко Оксана

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook