Студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» – серед переможців Х «Фестивалю студентської науки – 2021»

7 червня 2021 року

Науково-дослідна робота – це головний шлях здобуття, засвоєння і оновлення знань, який передбачає вміння ставити наукові завдання, планувати їх виконання, організовувати збирання та опрацювання інформації, створювати умови для генерування нових ідей та їх практичної реалізації.

Протягом 11-17 травня 2021 року проходив І етап Фестивалю – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», порядку проведення Х «Фестивалю студентської науки-2021» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на веб сторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік. В результаті комісією було визначено, що студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту проходить в ІІ етап.

І 20 травня 2021 року на урочистому засіданні у формі вебконференції відбувся ІІ етап - підведення підсумків фестивалю, де визначали кращі студентські наукові гуртки університету. Гурток «Менеджмент і сьогодення» зайняв почесне ІІ-ге місце!

 

Представляла студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» староста гуртка Галиця Ольга, студентка 1 курсу ОС «Магістр» спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яка коротко розповіла про здобутки студентського наукового гуртка, діяльність гуртка за 2020-2021 н. р.; описала стратегію розвитку та плани студентського наукового гуртка на 2021/2022 н.р. та відповіла на всі запитання членів комісії про діяльність гуртка.

 

У подальших дослідженнях гуртка планується не зупинятися на досягнутих перемогам, узагальнювати результати з організації і проведення науково-дослідної роботи студентів, участі у наукових та бізнес-проектах, науково-практичних заходах і конкурсах, створення умов для творчого зростання у процесі навчання і оволодіння фахом для майбутньої професійної діяльності та кар’єрного росту.

 

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook