Якість освітнього процесу – лейтмотив візиту делегації університету до Рівненського фахового коледжу

4 червня 2021 року
     3 червня 2021 року з робочим візитом до Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України прибули проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання Василь Лопушняк.

  
     У програмі візиту – ознайомлення з навчально-матеріальною базою коледжу, зустріч із студентським активом та викладачами, проведення анкетування учасників освітнього процесу. На зустрічі з педагогічними працівниками та студентами коледжу Василь Дмитрович відмітив злагоджену роботу структурних підрозділів коледжу, його потужну навчально-матеріальну базу, громадську зрілість здобувачів фахової передвищої освіти, поділився досвідом ефективного проведення профорієнтаційної роботи. «Сьогоднішня зустріч стала ще одним підтвердженням позиції керівництва університету: Рівненський фаховий коледж з гідністю представляє НУБіП України в західному регіоні», – підвів підсумок зустрічі Василь Шинкарук.
  
  
 
     Василь Лопушняк побажав учасникам освітнього процесу успішного завершення навчального року та вдалого проведення вступної кампанії.
  
  
 
     За дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка з нагоди 123 річниці університету за вагомі досягнення в розвитку національної системи освіти Василь Шинкарук вручив відзнаки керівнику коледжу – заслуженому працівнику освіти України Ярославу Корсунуіменний годинник НУБіП України та цінний подарунок.
 
Олександр Талімончук,

заступник директора з виховної роботи 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook