Професія інженера-енергетика у «тренді» молодих людей

10 червня 2021 року
    Впродовж досить тривалого часу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження плідно співпрацює з Таращанським державним технічним та економіко-правовим коледжем.

     Багато профорієнтаційних зусиль саме з цим коледжем докладає кафедра вищої та прикладної математики зокрема. Частий гість коледжу - доцент Сергій Шостак, який регулярно презентує НУБіП України та наш інститут для випускників коледжу. Тут важливо акцентувати увагу на плідну співпрацю із завідувачем електротехнічного відділення коледжу Вікторією Рибаковою, яка щорічно готує нам вступників на спеціальність 141 «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА». Результатом такої співпраці декілька випускників щорічно обирають фах інженера-енергетика і продовжують навчання у нашому інституті.

    У рамках такої співпраці нещодавно випускники коледжу Вячеслав Мазепа та Олександр Литвинюк відвідали університет та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження майбутнім вступникам приділили належну увагу. Абітурієнти зустрілися з директором Віктором Каплуном, заступником директора Ларисою Нікіфоровою та завідувачем кафедри вищої та прикладної математики Ніною Батечко. Конструктивне спілкування дало відповіді на чисельні запитання про майбутнє навчання та студентське життя. Також хлопці відвідали навчально-наукові лабораторії інституту, цікавились сучасним енергетичним обладнанням, оскільки вже мають досвід роботи за фахом. Майбутніх вступників зацікавила також дуальна форма навчання, яка успішно реалізується в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
   Побажаємо нашим вступникам успішної вступній компанії.
   Нам потрібні саме такі високомотивовані студенти, які хочуть «відбутися» у професії інженерів-енергетиків!

Сергій Шостак,
доцент кафедри вищої та прикладної математики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook