Нагородження призерів II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» («Облік і аудит»)

31 травня 2021 року
   На засіданні кафедри обліку та оподаткування, яке відбулося 24 травня 2021 р. в дистанційному режимі завідувач кафедри  Євгенія Калюга привітала студенток економічного факультету, які здобули призові місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» з отриманням дипломів.
    Конкурс проводився 15 квітня 2021 року в режимі Zoom-конференції в Національному університеті «Чернігівська політехніка.

   Тетяну Гайдученко (здобувачку ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми (ОПП) «Облік і аудит») нагороджено дипломом I ступеня за підготовлену студентську наукову роботу на тему: «Оцінка системи пенсійного забезпечення України та шляхи її реформування», науковий керівник – завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга.
   Марію Ніколенко (студентку 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми ОПП «Облік і аудит») нагороджено дипломом II ступеня за підготовлену студентську наукову роботу на тему на тему: «Адаптація організації обліку розрахунків з оплати праці до умов пандемії», науковий керівник – професор Любов Гуцаленко.

   Наукові керівники (Євгенія Калюга і Любов Гуцаленко) отримали Подяки від проректора з наукової роботи, Голови Галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» професора Вікторії Маргасової.
  Завідувача кафедри обліку та оподаткування Євгенію Калюгу нагороджено подякою за участь у складі Галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

   Вітаємо наших студенток та їх керівників із яскравими перемогами! Бажаємо успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері обліку і аудиту!
 
Катерина Шевчук,
доцент кафедри обліку та оподаткування 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook