Виховна робота – важливий напрям роботи кафедри ТІДП

30 травня 2021 року

 

Завершуючи весняний семестр 2020-2021 н.р. хочемо відзначити роботу кураторів кафедри теорії та історії держави і права зі своїми групами. Так, викладачі кафедри Карім Ємельяненко, Світлана Авраменко та Людмила Протосавіцька регулярно проводили зустрічі зі своїми групами у найрізноманітніших форматах, як-от онлайн, у навчальній аудиторії чи у Музеї НУБіП України.

Різною була і тематика таких зустрічей. Піднімалися питання про стан успішності студентів та їх готовність до весняної заліково-екзаменаційної сесії, наголошувалося на дотриманні дисципліни у корпусі та гуртожитку, нагадувалися строки виконання  різних видів робіт як навчальних, так і наукових чи спортивних. І найголовніша тема – це необхідність дотримання правил гігієни та маскового режиму як в громадських місцях, так і в аудиторіях навчального закладу чи кімнатах.

 

У позанавчальний час, куратор Світлана Авраменко зі студентами групи Право-2001 відвідали Музей історії університету, де студенти дізнались про історію створення та непростий шлях свого ВЗО. Вони довідались про тернистий шлях витворення та становлення одного з найкращих та найпрестижніших навчальних закладів, ознайомились з видатними особистостями, які навчались в НУБіП. Студенти особливо зацікавились історією створення та розвитку юридичного факультету.

 

 

 

     Куратори були раді почути від студентів про те, що вони скучили за живим спілкуванням з викладачами і заняттями в навчальних аудиторіях.

Куратори привітали студентів своїх груп з початком екзаменаційної сесії та побажали студентам міцного здоров'я та успішно скласти сесію!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook