Факультет ветеринарної медицини відвідали випускники Василівського фахового коледжу ТДАТУ імені Дмитра Моторного

30 травня 2021 року
     Вибір свого шляху в житті – надзвичайно важлива подія в житті кожної людини. З цим погоджуються абітурієнти, що бажають навчатися у нашому університеті. Днями за особистим запрошенням завідувача кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого, доктора ветеринарних наук, професора, заслуженого науково-педагогічного працівника НУБіП України, академіка НАН ВО України Віктора Томчука наш університет відвідали випускники Василівського фахового коледжу ТДАТУ імені Дмитра Моторного – Олександра Шмідшке та Вікторія Паламарчук, а також Хомутецького ветеринарно-технологічного колледжу ПДАУ – Андрій Яловець.


    Професор Віктор Томчук розповів потенційним абітурієнтам про наш заклад вищої освіти, його можливості та переваги, охарактеризував навчання на факультеті ветеринарної медицини та пояснив, як можна реалізувати мрію кожного у нашому університеті.

 
    Далі була надзвичайно цікава екскурсія. Абітурієнти познайомилися із заступниками декана, доцентами Василем Даніловим та Юрієм Жуком, які дали характеристику факультету та вичерпні відповіді на всі питання, що виникали в ході бесіди. Адже надзвичайно важливо, щоб кожна молода людина свідомо і серцем обирала свою професію. Тоді, незважаючи на складнощі та випробування в навчанні й у роботі, вона залишається вірною своїй професії, яку обирає на все життя!


    Гості побували на кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка, де завдувач кафедри, професор Микола Малюк познайомив їх з новітніми технологіями у ветеринарній медицині; клініці “Ветмедсервіс”, де завідувач, доцент В’ячеслав Соломон показав спеціалізовані кабінети та лабораторії, в яких набираються практичного досвіду наші студенти. Надзвичайно зацікавили новітніми розробками та навчальними технологіями своїх підрозділів завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, доцент Вадим Іщенко та завідувач міжкафедральної навчально-наукової лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень, доцент Валерій Цвіліховський. Апофеозом зустрічі стала кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, де завідувач, професор Олег Мельник, познайомив абітурієнтів з науковою роботою кафедри та відомим далеко за межами нашого університету анатомічним музеєм. Дуже сподобався і гуртожиток № 6, про умови проживання студентів у якому розповіла комендантка Тетяна Фещенко.


     ОлександраВікторія та Андрій були у захваті від почутого та побаченого. Вони щиро подякували за добрі слова професору Віктору Томчуку та всім викладачам. На основі свого власного досвіду наші гості переконалися в перевагах навчання у стінах НУБіП України та запевнили організаторів профорієнтаційної екскурсії, що оберуть наш університет першим пріоритетом та продовжать свою освіту лише на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України.

     Побажаємо всім нашим абітурієнтам успішно скласти випускні іспити та вступити на навчання до нашого університету.

 

Професор Віктор Трокоз

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook