ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ - АКТИВНИЙ УЧАСНИК ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ 123 РІЧНИЦІ НУБіП УКРАЇНИ

29 травня 2021 року

Національний університет біоресурсів і природокористування є провідним вищим аграрним закладом освіти України. Університет бере свій початок від сільськогосподарського відділення, яке було відкрите 1898 р. у Київському політехнічному інституті. Кожного року наприкінці травня вже стало доброю традицією святкувати День народження Alma mater.
На протязі тижня студенти і співробітники факультету ветеринарної медицини брали активну участь в заходах, які були присвяченні 123 річниці заснування університету. Студенти і співробітники взяли участь у: легкоатлетичній естафеті «Голосіївське кільце», фотовиставці «НУБіП – наш дім», виставці картин студентів та викладачів, волейболі, корпоративній силі, шаховому турнір на Алеї Слави та інших заходах, які були присвяченні дню народження університету.


З нагоди 123 річниці НУБіП України було вручено грамоти і подяки: літературній студії «Фенікс», студентській раді гуртожитку №6, соціальному сектору студентської організації та студентській організації факультету ветеринарної медицини. Також студентці факультету ветеринарної медицини Киричук Ангеліні було вручено титул «Красуня НУБіП України-2021».

 


Вітаємо професорсько-викладацький склад, співробітників студентів зі 123 річницею Національного університету біоресурсів та природокористування України. Бажаємо всім міцного здоров’я, життєвої енергії, нових творчих злетів та плідної праці в ім’я розквіту рідного університету та неньки України.
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ALMA MATER!


Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook