Бережанський фаховий коледж вписує рядочки до 123 сторінки НУБіП України

29 травня 2021 року
ВИТАЙ АЛЬМА-МАТЕР !!! 
VIVAT, НУБіП, VIVAT!!!
 
     Що може бути прекрасніше за творіння людини? Що може бути важливіше досягнень поколінь? Свято, яке поєднує і велич, і красу, і родинність, і спільне щастя перемог та звершень. А найбільша гордість – можливість бути творцем величної історії величного УНІВЕРСИТЕТУ, немов би пером вписати рядочки до священної старовинної книги.

 

     Цьогоріч Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує свою 123-тю річницю, звершує свято, яке сколихує торжеством всю країну, від заходу до сходу. Адже 123 роки – це не просто дата, це кагорти досягнень та розбудови крізь історичні періоди та епохи, це сила і потужність, це міжнародний авторитет та лідерські позиції в Україні, це, зрештою, велика клопітка праця цілих поколінь науковців, світочів науки та праці, кращих з кращих студентів та викладачів, команди, університетської родини.
 
     У свою чергу ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» у цей святковий час палко запалав цим вогнем торжества. Варто зазначити, що у цьому вирі живемо цілий тиждень, бо присвячений він нашій Альма-Матер.
 
     В ході святкування – засідання Ради роботодавців відділення економіки та прикладної екології, що відбулося 26 травня, до участі у якому були запрошені діючі члени ради роботодавців: Мирослав ЛЕХІЦЬКИЙ, начальник ВАТ «Тернопільобленерго» Бережанський РЕМ, Роман КОРНЕЛЮК, керуючий Бережанським відділенням ПАТ КБ «ПриватБанк», Володимир ЦЕПЛІЦЬКИЙ, керуючий відділенням ТВБВ №10019/032 ПАТ "Державний ощадний банк України", Іван БОЙКО, керівник ТОВ «Жива земля Потутори», Богдан ДУБІНСЬКИЙ, директор Бережанського районного центру зайнятості та новозалучені члени ради роботодавців Надія БУРШТИНСЬКА, начальник Бережанської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області, Павло КУЗІВ, директор аудиторської фірми, Світлана ТИХА, керуюча продажами Тернопільської філії АТ «СГ «ТАС», Євген ЗДЕБСЬКИЙ, голова Нараївської ОТГ. Цей захід став справжнім достовірним джерелом нашої значимості та перспективності, адже в цілому рада вкотре підтвердила, що студенти, які навчаються у родині НУБІП є потрібними та знаковими на ринку праці як сучасні, кваліфіковані, якісні фахівці. Потрібні Бережанщині, необхідні Україні!
  
 
     Цього ж дня, студенти та викладачі організували велопробіг задля популяризації здорового та активного способу життя. Цим спортивним дійством ми не просто «завдали драйву» свята, але й мали можливість продемонструвати, що наш університет, наша родина завжди була, є і буде енергійною, молодою, активною і, незважаючи на вік, досвід і обставини, ми завжди летимо вперед до своїх цілей.
 
     Завжди радість та гордість, коли розбудовуємось. 27 травня ми не просто святкуємо, але й звершуємо. Зранку о 9.30 год. відбулось урочисте відкриття біостаціонару з вирощування декоративно-прикладного матеріалу (база навчальної практики спеціальності 206 «садово-паркове господарство», де здобувачі освіти матимуть можливість набути практичні навички з дисциплін «розсадники декоративних культур», «квітникарство», «дендрологія», «ґрунтознавство», «гідротехнічні споруди садів і парків», «захист рослин».
 
     Працюючи в гуртковій роботі, зводячи свою роботу до нових конструювань, досліджень, крокуючи стежинами наукового розвитку, провідні викладачі коледжу й активісти-студенти 28 травня (за доброю традицією) змонтували намет та організували виставку експонатів студентських наукових гуртків.
 
     З любов`ю та світлом цього ж дня студентська організація коледжу презентувала фотовиставку «Я ЛЮБЛЮ БФК», де наші здобувачі освіти у форматі фотоколажів неабияк завзято представили цікаві навчальні будні. Вони наша гордість, наші світочі, наша історія, що твориться кожного дня у зоряному родинному колі.
 
     Ми завжди переконуємось, що кожен наш день – це свято. Попри нові виклики та перепони, ми здобуваємо нові перемоги та досягнення, попри тривоги та робочі емоції, ми радіємо посмішкам долі, попри буденність життя у маленькому містечку Бережани, ми творимо велику історію. Бо ми і є частиною тієї історичної слави української науки та праці, великої минувшини та світлого інноваційного майбутнього. Ми велика родина Національного університету біоресурсів і природокористування України. Це наше спільне свято, яке стає сторінками нашої історії, а в несвяткові дні є додатковими гарантами якості нашої освіти та комфорту й ефективності освітнього процесу. Це наша праця, яка помандрує з нами у наступні покоління студентів, майбутніх хороших фахівців та будівників економіки держави.
 
     Ще раз вітаємо всю університетську спільноту з цією знаменною подією! Геніальних ідей, легкої реалізації та здобутків у всіх спеціалізованих галузях!
 
Галина Процик,

заступник директора з виховної роботи 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook