Територія Студентського містечка квітує до Дня університету!

27 травня 2021 року
     Цьогоріч наш славний Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує 123 річницю з дня заснування. В університеті налічується 14 гуртожитків, два з яких для поселення працівників нашого вишу. Унікальність нашого студентського містечка в тому, що університет віддавна займає майже 100 гектарів у Голосіївській лісопарковій зоні. Це природна перлина на околиці Києва — в нас тут взимку завжди на пару градусів тепліше, а в літню спеку — на пару градусів прохолодніше.

 

     Всі гуртожитки знаходять зовсім поряд, що є великим плюсом, оскільки навчальні корпуси в пішій доступності. Навколо гуртожитків парк, ставки з дикими качками, спортивні майданчики.
  
 
     В цілому територія студентського містечка багата на зелені насадження та славиться своєю красою, але – це свято стало чудовою нагодою ще більше заквітчати територію студентського кампусу. Під керівництвом директора студмістечка Сергія Стецюка на території гуртожитків № 9 та № 11 облаштували нові яскраві композиції з квітів та декорацій. До облагородження клумб долучилися мешканці та працівники гуртожитків, які завзято та енергійно працювали над поліпшенням території, роблячи її ще більш унікальною, красивою та квітучою.
 
     Пишнобарвна та частково декоративна клумба, яка нагадує вишитий рушник, ідеально та гармонічно прикрашає навколишню територію гуртожитку № 9. Кожного дня вона буде піднімати настрій та патріотичний дух мешканців, нагадуючи, що ми всі працюємо на благо нашого університету та держави.
 
    Гуртожиток № 11 прикрашають ялини, кущі та нова кругла клумба оформлена квітами, кольоровими декоративними камінцями та щепою. Різнобарвна композиція додає території яскравості і вишуканості.
 
     Всі, хто приймав участь в упорядкуванні території студентського кампусу працювали на совість, адже так важливо, щоб кожного дня, навіть в дощову погоду, гріли душу та тішили око працівників та студентів, яскраві та насичені квіткові композиції. А ще удвічі приємніше споглядати красу, створену своїми руками.
     З кожним роком територія студентського містечка НУБіП України стає все більш озелененою, яскравою та оформленою цікавими композиціями. Ми з гордістю можемо сказати, що також своїми досягненнями вітаємо університет з днем народження та готові зустрічати гостей!
 
Мирослава Телецька,

провідний фахівець студентського містечка 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook