Вітаємо нових кандидатів наук!

9 травня 2021 року

 7 травня 2021 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.03 відбувся успішний прилюдний захист дисертації Шупика Олександра Васильовича на тему «Морфофункціональні зміни в ушкоджених тканинах ока тварин та активність репаративних процесів за впливу стовбурових клітин», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.02 «Патологія, онкологія і морфологія тварин». Науковий керівник – доктор ветеринарних наук, професор, академік НААН Мазуркевич Анатолій Йосипович, професор кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.

Також вітаємо Білошицького Романа Вікторовича, який захистив дисертаційну роботу на тему «Наукове обґрунтування комплексної діагностики спінальних неврологічних синдромів у собак», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.01 «Діагностика і терапія тварин». Науковий керівник – доктор ветеринарних наук, професор Сухонос Віктор Петрович, професор кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.


Колектив кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка щиро вітає Олександра Васильовича та Романа Вікторовича з блискучим захистом кандидатських дисертацій й бажає їм міцного здоров’я і нових успіхів та звершень на науковій та життєвій нивах.

Роман Бокотько

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook