День відкритих дверей: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження приймає випускників коледжів.

26 травня 2021 року

    Нарешті, дочекались!
    Після низки профорієнтаційних заходів у форматі вебінарів, напередодні святкування 123-ї річниці нашого університету ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відвідали випускники ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» і Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу.

    У насиченій програмі перебування майбутніх вступників – зустріч з директором інституту Віктором Каплуном, завідувачами кафедр Володимиром Козирським, Валерієм Горобцем, відвідування навчально-наукових лабораторій інституту, прогулянка голосіївським університетським кампусом, екскурсійний маршрут до ботанічного саду. Директор інституту мав нагоду і вручим диплом студентського наукового конкурсу випускнику ніжинського коледжу Василю Рудакову та подяку його науковому керівникові Наталії Соломко.

    Але головним було спілкування. Питання випускників коледжів – найрізноманітніші: як працює дуальна форма навчання; які є спортивні секції; як потрапити на програму подвійних дипломів з європейським університетом та міжнародне стажування закордоном; які умови проживання у гуртожитку і багато-багато іншого. Найактивнішими були Василь Рудаков, Дмитро Жила, Антон Пелехай, Микита Соловей, Максим Мартинов і ін.

    Цікаво пройшло відвідування військової кафедри університету.

    Ми переконались, що до нас завітали небайдужі до свого майбутнього молоді люди, які прагнуть здобути якісну освіту у сфері енергетики і автоматики.

    Цілий день з нашими майбутніми вступниками були науково-педагогічні працівники інституту Лілія Мартинюк, Володимир Лукін, Світлана Макаревич, Сергій Шостак.
    Швидко добіг час до закінчення зустрічі. Гостям треба було повертатися додому. Ніжин і Тараща не так близько. Дякуємо за відвідини, приємне спілкування і вибір ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження для продовження навчання.
    Особлива подяка директорці ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Олені Литовченко, голові циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Альоні Шкодин та викладачу-методисту Миколі Новікову, всім, хто був дотичний до організації та проведення Дня відкритих дверей у нашому інституті.
На завершення ми сказали одне одному: «До зустрічі».

Ліля Мартинюк,
координатор з організації студентського дозвілля
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook