Делегація університету ознайомилася з перебігом навчального процесу в Бобровицькому фаховому коледжі

25 травня 2021 року
     В рамках святкування 123-ї річниці НУБіП України з робочим візитом до ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» завітали проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко та начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання Василь Лопушняк.

     Делегація НУБіП ознайомилася з матеріально-технічною базою коледжу, поспілкувалася з студентами та працівниками, відмітила готовність студентського колективу до діалогу і співпраці.
  
 
     На зустрічі з педагогічними працівниками Василь Дмитрович Шинкарук привітав колектив з Днем народження університету, здійснив аналіз основних показників діяльності закладу за період очно-дистанційного навчання, відзначив командну роботу та зосередив увагу на необхідності покращення і урізноманітнення профорієнтаційних заходів та вдалої вступної кампанії.
 
     Саме сьогодні в чудовий сонячний день в теплій атмосфері, в буянні квітів і ароматів трав на території дендропарку коледжу відкрито бузкову алею приурочену відзначенню 123-ї річниці НУБіП України.
 
     Наприкінці зустрічі Василь Шинкарук висловив переконання, що в такі непрості часи колектив навчального закладу має докласти всіх зусиль задля досягнення спільних цілей, збереження та збільшення контингенту студентів, підвищенні якості надання освітянських послуг.
 
 
 Богдан Опальчук

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook