Міжнародний тренінг для науковців та викладачів “Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандарів", SGGW, Poland

25 травня 2021 року
Міжнародний тренінг для науковців та викладачів від інституту Економіки та Фінансів Варшавського університету наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Poland), “Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандартів”

https://www.sggw.pl/en/
https://www.ieif.sggw.pl/en/
 


7 червня –7 липня 2021 р.


Тренінг буде проводитися онлайн на базі платформи MS Teams.
Мова - англійська.

Ми запрошуємо науковців та викладачів університетів, аспірантів, магістрів з наступних галузей знань – економічні, соціальні та природничі науки.

Тематика:

  • Модуль 1. Освітній процес в Європейській системі вищої освіти.
  • Модуль 2. Стандарти забезпечення якості в європейській системі вищої освіти.
  • Модуль 3. Дистанційне навчання в системі вищої освіти за європейськими стандартами

Учасники пройдуть тренінг, що складається з 30 контактних навчальних годин, і 90 год. Консультацій та індивідуальної роботи. Всі учасники отримають сертифікати про участь в тренінгу(120 training hours (4 ECTS)).

*Сертифікат відповідає вимогам МОН України для подання на доцента / професора, підвищення кваліфікації відповідно до акредитаційних вимог, підтвердження статусу національного закладу вищої освіти для науково-педагогічних працівників .


Плата за участь становить 100 Євро для викладачів НУБіП України та 150 євро для учасників з інших ЗВО.


• The certificate conforms to the requirements of the Ministry of Sciences of Ukraine, including the rules for the application for the assistant and associate professor, qualification improvement in the accreditation process, confirmation of the status of the national higher education establishment for scientists, and academic instructors in Ukraine.

• Реєстраційна форма:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Qiv5cNMdqUGuDgHL5Hy8eXRpyPmqceFFiY8DIf-azT1URVpHWVJHUUdYU1Y1Rk5NSEhXS0JLMDRROC4u

Учасники отримають подальші інструкції і програму тренінгу після реєстрації.
Крайній термін для реєстрації – 31 травня 2021 р.

Контактні особи:
Dr. Tetiana Kuts: [email protected] (NULES)
Serhiy Zabolotnyy: [email protected] (WULS-SGGW)
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook