Cтуденти факультету ветеринарної медицини на лабораторних заняттях з ветеринарної токсикології опрацювали методики, вивчені дистанційно

23 травня 2021 року

Довгоочікуване очне навчання повернулось в університет і безпосередньо на кафедру фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії. В навчальну лабораторію з ветеринарної токсикології вийшли на заняття студенти факультету ветеринарної медицини 4 повного і 2 скороченого курсів. Основна мета – дати студентам можливість опрацювати методи лабораторного визначення токсикантів різної природи. Набуті знання та уміння отриманні під час дистанційного та очного навчання на лабораторних роботах з курсу ветеринарної токсикології необхідні для практичної діяльності лікаря ветеринарної медицини.

 

 
Хочеться відмітити злагодженість у роботі студентів. Помітно позитивно відчувався попередньо отриманий багаж знань попередніх років.

 

 
Окрема подяка лаборантам кафедри Любові Мірошниченко і Тетяні Богословській за підготовку до занять, адже студентам за досить короткий час потрібно було опрацювати п'ятнадцять лабораторних занять.

 

 
Віримо, що кафедра справилась із поставленим завданням. Студенти були задоволені від можливості отримати практичні уміння, а їхні щирі посмішки на світлинах є тому підтвердженням.

Григорій Бойко,
доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook