Валентина Корнієнко очолила Українську лабораторію якості і безпеки продукції АПК

21 травня 2021 року
     Кадрова політика університету належить до одного з найважливіших інструментів активної дії на процеси, що відбуваються у підрозділах з реалізації стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива».

     Сучасні виклики, що постали перед вищою освітою, науковою діяльністю потребують нової генерації енергійних, творчо мислячих керівників, здатних швидко реагувати на зміни в економічному і суспільному житті, аналізувати та приймати рішення для розвитку кадрового потенціалу, матеріально-технічної бази, зв’язків з бізнес інституціями, органами державної влади тощо. Саме у таких непростих умовах розпочав свою роботу у липні 2015 року доктор ветеринарних наук, професор Валерій Ушкалов, який за майже шестирічний період досяг помітних результатів діяльності УЛЯБП АПК.

     Втім, життя не стоїть на місці, і багато завдань, які легко вирішувались колись, нині, внаслідок бурхливих подій у світі та країни, потребують прийняття неординарних рішень, нового погляду на розвиток підрозділу.

     Зважаючи на це, ректором університету Станіславом Ніколаєнком, було прийнято непросте рішення щодо призначення нового директора Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК – доктора біологічних наук, професора Валентини Корнієнко, представлення якої відбулося сьогодні перед колективом підрозділу.

     Станіслав Миколайович подякував Валерію Ушкалову за велику роботу та здобутки, яких досяг колектив УЛЯБП у останні роки (входження до глобальної мережі ґрунтових лабораторій, оновлення лабораторної бази, підтвердження своїх компетенцій у міжлабораторних порівняннях на міжнародному рівні, отримання сертифікату акредитації за стандартом ISO17025:2019).

     Водночас новий очільник лабораторії, за підтримки та сприяння проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, має зосередити свою увагу на вирішенні найактуальніших задач щодо посилення міжнародного, державного та наукового статусу лабораторії, як ключового центру вирішення завдань забезпечення та моніторингу якості і безпечності продукції, активної взаємодії з факультетами, інститутами щодо розвитку дослідницьких компетенцій вчених та студентів, співвиконанні наукових проєктів, активної маркетингової політикиз пошуку та залучення потенційних замовників на наукові послуги, розвитку кадрового потенціалу, залучення коштів до спеціального фонду, зростання публікаційної активності.


Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook