Успішний захист курсових робіт

16 квітня 2021 року

13-15 квітня 2021 року студенти 3-го курсу спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування захищали курсові роботи з навчальних дисциплін «Фінансовий облік» та «Банківські операції» в онлайн-режимі за допомогою програмного забезпечення Discord.
Перед початком захисту курсових робіт із вітальним словом до здобувачів освіти звернулася завідувачка економічного відділення Наталія Лісовська, яка наголосила на важливості захисту наукових досліджень та побажала їм успіхів.
Онлайн-формат захисту не став на заваді демонстрації студентами рівня набутих знань і вмінь у дослідницькій діяльності. Представлені до захисту роботи були виконані із дотриманням усіх вимог щодо написання курсової роботи. Студенти підготували змістовні доповіді та надали ґрунтовні відповіді на запитання членів комісії, чим продемонстрували гарне володіння матеріалом дослідження, вміння та навички у розв’язанні практичних завдань. Щиро вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт!

Світлана Іванова,
голова циклової комісії
фінансово-економічних та облікових дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook