Захист курсових робіт

15 квітня 2021 року

13-14 квітня 2021 року відбулися захисти курсових робіт для студентів випускних груп спеціальностей 075 «Маркетинг» з дисципліни «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з дисципліни «Комерційна діяльність» у форматі відеоконференції з використанням програмного забезпечення Discord.
Курсові роботи були виконані з дотриманням методичних рекомендацій до написання курсових робіт і «Положення про систему запобігання та виявлення академічного плагіату в наукових та навчальних працях педагогічних працівників та студентів ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України».
Написання курсової роботи є підсумком самостійної роботи здобувачів освіти. Мета виконання курсової роботи - закріпити елементи науково-дослідної роботи студента, отримати додаткову інформацію з дисципліни на стадії первинного наукового пошуку і показати свою готовність вирішувати теоретичні і практичні завдання з обраної спеціальності.
У ході захисту курсових робіт студенти продемонстрували належний рівень теоретичного мислення, уміння користуватися методиками досліджень, робити висновки. Це підсилює переконання, що знання, отримані під час навчання в коледжі, будуть плідно використані майбутніми фахівцями у практичній діяльності.
Вітаємо студентів третього курсу з успішним захистом курсових робіт.
Бажаємо наполегливості та наснаги в опануванні професійними компетентностями фахівця у сфері маркетингу, підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.


Ірина Вінник,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook