Командна робота гуманітаріїв - запорука успіху подальшого навчання в університеті

15 травня 2021 року
     Насичений тиждень в університеті видався для студентів-гуманітаріїв 4 курсу. Деканат гуманітарно-педагогічного факультету підготував для них низку сюпризів.

     Індивідуальний розклад чекав на кожну академічну групу. Фахівці деканату подбали, щоб колектив групи навчався протягом кожного дня у одній аудиторії і не контактував з іншим колективами в рамках освітнього процесу. Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, заступники декана Ігор Буцик, Світлана Харченко та Ярослав Рудик щоденно здійснювали контроль за відвідуванням занять студентами, звертаючи особливу увагу на заняття з підготовки до ЄВІ. Розкладом цих занять у тісному контакті з деканами факультетів та директорами ННІ опікувалася заступник декана Алла Кравченко, вона ж і консультувала старост академічних груп у разі виникнення питань.

     Перші ж дні навчань продемонстрували невелику активність випускників та зацікавленість у відвідуванні інтенсиву з іноземних мов. Згодом робота завідувачів випускових кафедр у співпраці із наставниками академічних груп призвела до збільшення кількості студентів на заняттях.

     У перший же день навчання студентів 4 курсу чекав ще одна несподіванка, завдяки якій вони змогли дізнатися багато нової інформації про наступні тижні перебування в Університеті...

     11 травня 2021 року на виконання рішення ректорату відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької зі студентами випускового курсу усіх спеціальностей. Традиційно в умовах коронавірусної пандемії зустріч відбулася на свіжому повітрі з дотриманням умов карантину.

     Невипадково було обрано і день для зустрічі - студенти лише з'явилися в університеті після довгих тижнів "дистанційки". Деканат факультету має оновити дані моніторингу захворюваності у академічних групах, з'ясувати з якими показниками успішності студенти виходять на завершальну сесію та відчути впевненість студентів у підготовці до майбутнього ЄВІ.

     Прямо на стадіоні студенти змогли зареєструватися на безкоштовний інтенсив з іноземної мови, який проводять протягом 2-х тижнів провідні викладачі-філологи гуманітарно-педагогічного факультету.

     Заступники декана Світлана Харченко та Ярослав Рудик відповіли на запитання студентів, ще раз нагадали основні веб-ресурси з інформаційними матеріалами, які потрібно моніторити щодня, та побажали успіхів усім майбутнім випускникам під час складання іспитів.

Прес-центр деканату гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook