Засідання кафедри терапії і клінічної діагностики 13 травня 2021 року

12 травня 2021 року

 Засідання кафедри терапії і

клінічної діагностики 
13 травня 2021 року, 1130 год. 
  каб. 403 (блок А)
Порядок денний:
 
1. Звіт про науково-педагогічну діяльність Костенка В.М. та рекомендація його кандидатури на посаду доцента кафедри терапії і клінічної діагностики згідно оголошеного конкурсу.
2. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання М.М. Кощавки про виконання індивідуального плану за четвертий рік навчання в аспірантурі.
3. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Ю.В. Трохимчук (Корнійчук) про виконання індивідуального плану за четвертий рік навчання в аспірантурі.
4. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання М.С. Великанової про виконання індивідуального плану за третій рік навчання в аспірантурі.
5. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Р.П. Сіренка про виконання індивідуального плану за другий рік навчання в аспірантурі.
6. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання В.О. Біленького про виконання індивідуального плану за другий рік навчання в аспірантурі.
7. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання А.С. Петрушко про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
8. Звіт аспіранта кафедри терапії і клінічної діагностики денної форми навчання Т.М. Заморської про виконання індивідуального плану за перший рік навчання в аспірантурі.
9. Різне.
 
Присутність всіх членів кафедри обов’язкова
 
Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, доцент                                                   В.М. Костенко
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook