Відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «У полоні спогадів: Україна в пошуках власної ідентичності»

25 квітня 2021 року

Мета- це шлях у часі
Карл Ясперс
Для того, щоб прийти до справжнього знання,
треба спочатку відчути сумніви
Арістотель

Всеукраїнський науково-методичний семінар «У полоні спогадів: Україна в пошуках власної ідентичності», який відбувся 23 квітня 2021 р. став справжнім майданчиком для реалізації наукових пошуків студентської молоді. Це приклад цікавого, невимушеного діалогу між студентами різних факультетів НУБІП України та викладачами кафедри.
І знову зібралась студентська молодь для обговорення тих питань, які турбують всіх нас. В засіданні взяли участь та виступили з доповідями учасники гуртка «Сутність людини» Іванець Ірина (юридичний факультет) та Тарасенко Анастасія (гуманітарно педагогічний факультет),
Попри карантинні обмеження, напружений ритм життя та відстань, що розділяє нас, попри фізичну ізоляцію, духовно та інтелектуально ми – поруч. Спільна біда зблизила нас, змусила по-іншому подивитися на ті звичні речі, які нас оточують, на людей навколо нас і, нарешті, усвідомити, що ми разом можемо зробити щось, що змінить світ на краще.

 

Саме такі заходи сприяють всебічному розвиткові студентської молоді, навчають мислити та орієнтуватися в житті. Загалом «Сковородинські навчання» – це чудова наукова платформа. Тут студенти всіх факультетів університету мають можливість поділитися власними науковими зацікавленнями та презентувати свої перші наукові розвідки.
Активність молодих представників різних галузей знань, які зустрілися на віртуальному дискусійному майданчику, цікаві теми, запропоновані доповідачами, критичний розум наших студентів та всебічна підтримка викладачів сприяли проведенню онлайн-семінару на високому науково-теоретичному рівні. А відгуки студентів ще раз підтверджують, що нам вдалося провести цікавий та незабутній захід!
Ми щиро вдячні всім учасникам, які завітали до нас, і бажаємо їм миру, здоров’я, щастя і подальших успіхів та нових підкорень!
https://nubip.edu.ua/node/91395

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook