Навчання студентів-іноземців спеціальності «Менеджмент ЗЕД»

7 травня 2021, 17:00
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Студенти магістратури спеціальності «Менеджмент ЗЕД» Техоуа Кадіо Жан Амос (Tehoua Kadio Jean Amos) із Кот-д’Івуар та Фадоджу Руф (Fadoju Ruth) із Нігерії продовжують наполегливо навчатись в дистанційній формі вже в рамках 2 семестру. Зараз триває курс «Team Building and Personal Management». Студенти наполегливо навчаються, виконують всі завдання на високому рівні, успішно опановують групову динаміку як основу побудови ефективної команди.

 

Разом ми вже вивчили як правильно враховувати індивідуальні особливості для побудови ефективної команди, як застосувати знання про рівень конформності при прийнятті командних рішень, що таке структура переваг та як застосувати деіндивідуалізацію для створення командного духу в колективі. Матеріали насичені прикладами конкретних компаній, відео та аудіо прикладами.

 

Дисципліну викладає доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Ралко Олександра Сергіївна. Результати студентів вражають, колектив кафедри і надалі буде продовжувати викладати на англомовних програмах на високому рівні та показувати як застосувати теоретичні знання на практиці.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook