Першокурсники факультету землевпорядкування долучилися до онлайн-концерту Колонного залу ім. М.В. Лисенка Національної філармонії України

4 травня 2021 року
     Студенти четвертої групи першого курсу факультету землевпорядкування долучились до онлайн-трансляції одного із концертів Колонного залу ім. М.В. Лисенка Національної філармонії України.

     Трансляція фрагментів запису концерту академічного симфонічного оркестру відбулася у Національній філармонії України під орудою головного диригента Миколи Дядюри, який представив твори Вольфганга Амадея Моцарта та Франца Шуберта. Цей концерт відкрив 157-й концертний сезон, який триває нині.

  

     Наша група разом з куратором, старшим викладачем кафедри геодезії та картографії Оленою Малашевською вирішила відвідати дистанційно даний захід. Нам вдалося послухати увертюру до опери «Луцій Сулла» В. А. Моцарта та Симфонію No 3 ре мажор, D. 200 Ф. Шуберта. Як на мене, це гарна нагода для того, щоб зблизитись з групою та мати ще одну тему для розмови.
     Мені був до вподоби такий онлайн-сеанс. Звісно, очний похід до філармонії має свої переваги, особливо атмосфера, яка є унікальною в таких місцях, але на записі концерту можна було добре роздивитися кожного виконавця та пережити відповідні почуття, викликані музикою. Адже слухаючи концерт, звертаєш увагу на настрій виконавців, інтер'єр зали та інструменти. Із захопленням дивишся та слухаєш віртуозну гру скрипки, віолончелі, контрабасу, труби, валторна і флейти. Насправді, очікувала також почути, як акомпанує фортепіано, але, на превеликий жаль, воно виконувало роль декору сцени.

  

  

     В цілому, враження від концерту залишились тільки позитивні. Така музика надихає, надає відчуття спокою та налаштовує на роботу. Переконана, що після локдауну ми відвідаємо подібний захід та відчуємо нові емоції вже від живого виконання, адже є в цьому щось дійсно зачаровуюче.

Анастасія Сиволап,
студентка І курсу
факультету землевпорядкування
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook