Онлайн-зустрічі кураторів кафедри ТІДП з академічними групами тривають

3 травня 2021 року

 

Останні тижні перед початком весняної заліково-екзаменаційної сесії зазвичай потребують посиленої роботи наставників академічних груп з їх студентами. Адже треба обговорити низку організаційних питань, особливо щодо змін у графіку навчального процесу та успішної семестрової атестації.

27 квітня кураторка 5 групи 1 курсу юридичного факультету Віра Качур в онлайн-форматі провела кураторську годину. Під час зустрічі торкнулися питань здоров’я, успішності, позааудиторної роботи (участь у  вебінарах,  різних наукових заходах тощо). Але головна увага була зосереджена на результатах проміжної атестації, оцінюванні залишкових знань та необхідності посилити підготовку до здачі заліків та екзаменів.

 

28 квітня відбулась чергова зустріч і 2 групи 2 курсу юридичного факультету з кураторкою Оленою Чомахашвілі. На порядку денному були питання, щодо повернення групи до аудиторного навчання та супутньої організаційної діяльності, адже 17 травня вони перейдуть на очний формат. У цьому ж форматі пройде і їхня заліково-екзаменаційна сесія. Тож згадали про важливість академічної успішності, вимоги дотримання карантинних заходів та чемної поведінки в університеті та повсякденному житті.

 

Віра Качур,

кураторка групи Прав-2005

 

Олена Чомахашвілі,

кураторка групи Прав-1902

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook