Онлайн день відкритих дверей для вступників у магістратуру

30 квітня 2021 року

Як і загалом в університеті, наприкінці квітня в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України  вже вкотре відбувся онлайн день відкритих дверей за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco Webex Meeting. Цього разу захід було організовано для потенційних вступників в магістратуру університету. На участь у ньому було запрошено, як  випускників бакалаврату НУБіП України, так і решти закладів вищої освіти.

Загалом на онлайн-зустріч з керівництвом інституту, завідувачами кафедр та гарантами освітніх програм магістерського рівня вищої освіти індивідуально приєдналося близько 50 вступників. Окрім того, на захід колективно долучилися випускники бакалаврату Малинського лісотехнічного коледжу, а також зацікавлені студенти випускного курсу міжкафедральних навчальних лабораторій на базі Малинського та Лубенського лісотехнічних коледжів.
Зустріч розпочалася з відео-презентації ННІ лісовового і садово-паркового господарства, в якій було окреслено особливості освітнього процесу, наукової роботи та культурно-виховної діяльності.
Далі вступникам було представлено гарантів освітніх програм магістерського рівня, які презентували «родзинки» та особливості в підготовці фахівців за кожною з них.
Після презентацій майбутні магістри поставили понад півтора десятка запитань. У першу чергу вони стосувалися вступних випробувань, підготовки до ЄВІ з іноземної мови, орієнтовній кількості місць державного замовлення в магістратурі, поселення в гуртожиток та можливого навчання за кордоном.
Загалом зустріч, яка тривала близько години, промайнула непомітно і засвідчила зацікавленість випускників-бакалаврів щодо подальшого навчання.
Запрошуємо вас продовжити навчання в магістратурі НУБіП України, шановні вступники!
 
Заст. директора ННІ ЛіСПГ
Віктор Свинчук, Олександр Соваков, Андрій Спірочкін

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook