Відеозустріч в програмі на тему «Сучасні геодезичні прилади при вирішенні задач землеустрою» у рамках вивчення курсу "Геодезичні роботи у землеустрої"

23 квітня 2021, 10:05
Кафедра управління земельними ресурсами

 В рамках вивчення дисципліни «Геодезичні роботи при землеустрої» 23 квітня була організована відеозустріч в програмі Zoom на тему «Сучасні геодезичні прилади при вирішенні задач землеустрою» для 5 групи першого курсу скороченого терміну навчання. Гостями та доповідачами відеконференції стали випускник нашого університету, а нині директор відділу продаж компанії Geo-Progress Олексій Куценко та менеджер з продажу Шведенко Віталій. https://geoprogres.com.ua

Шведенко Віталій розповідав про «Сучасні геодезичні рішення Hi-Target». Олексій Куценко надав інформативну розповідь про тахеометри GeoMax. Студентам були представлені деякі види геодезичного обладнання: тахеометри (Zoom 10, 25, 40 та інші), лазерні сканери, GNSS-приймачі, показані їхні характеристики та зовнішній вигляд. Тахеометри є досить функціональними.  Обговорили сфери застосування 3D сканування.
В перспективі студенти планують відвідати офіс та ознайомитись ще детальніше з приладами та роботою.
 
 
 

Чеботарьова Інна, студентка 1 курсу 5 групи скороченого терміну 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook